عمومی

با دارچین  و خواصش آشنا شوید

دارچین یک ادویه قدرتمند است که طی هزاران سال در پزشکی در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. دارچین در واقع از یک نوع درخت به دست می‌آید و بوی منحصر به فرد، رنگ و طعمش وابسته به همان بخشی از درخت است که از آن تهیه می‌شود. درخت دارچین در سراسر جهان رشد می‌کند و تاکنون حدود ۲۵۰ نوع مختلف از این گیاه شناسایی شده است. در ادامه این مطلب با برخی از خواص دارچین آشنا خواهید شد.

خواص دارچین :

۱- سرشار از آنتی اکسیدان :

دارچین سرشار از انواع آنتی اکسیدان‌های محافظ که سبب کاهش آسیب رادیکال‌های آزاد و کاهش روند پیری می‌شوند، می‌باشد. در واقع، محققان تا به حال ۴۱ ترکیب مختلف محافظتی در دارچین را شناسایی کرده‌اند. مزایای سلامتی دارچین به مقدار آنتی اکسیدان‌ها، از جمله پلی فنول‌ها، اسید فنولیک و فلاونوئیدها، مربوط است. این ترکیبات برای مبارزه با استرس اکسیداتیو بدن و کمک به جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن فعالیت می‌کنند.

۲- کاهش التهاب:

آنتی اکسیدان‌ها در دارچین می‌توانند به کاهش التهاب کمک کنند، که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان کمک کند. همان‌طور که گفته شد محققان بسیاری از انواع مختلف فلاونوئیدها را در دارچین شناسایی کرده‌اند که همه آن‌ها در مبارزه با سطح التهاب خطرناک در سراسر بدن بسیار موثر هستند.

۳- محافظت از سلامت قلب :

یکی از خواص دارچین توانایی آن در افزایش و بهبود سلامت قلب است. ثابت شده است که دارچین تعدادی از رایج‌ترین عوامل خطر برای بیماری‌های قلبی، از جمله سطح کلسترول بالا، سطح بالای تری گلیسیرید و فشار خون بالا را برای حفظ سلامت قلب، کاهش می دهد. دارچین همچنین نشان داده است که فشار خون بالا را که یکی دیگر از عوامل خطر بیماری‌های قلبی یا سکته مغزی است کاهش می‌دهد.

۴- تثبیت قند خون :

دارچین به خاطر اثرات ضد دیابتی شناخته شده است، به همین دلیل یکی از بهترین غذاها برای افراد دیابتی است. این گیاه می‌تواند حساسیت به هورمون انسولین را بهبود بخشد، که باعث می‌شود حمل قند از جریان خون به بافت‌ها آسان‌تر شود و در نهایت سطح قند خون را متعادل می‌سازد.

۵- بهبود عملکرد مغز :

از آن‌جایی که دارچین غنی از آنتی اکسیدان‌ها است، تحقیقات نشان می‌دهد که این گیاه می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کند و به دفاع در برابر بیماری‌های مغزی مانند بیماری پارکینسون و آلزایمر منجر شود.

۶- مبارزه با عفونت‌ها و ویروس‌ها :

از دیگر خواص دارچین می‌توان به خاضیت ضد میکروبی، آنتی بیوتیک، ضد قارچی و ضد ویروسی طبیعی آن اشاره کرد. روغن‌های دارچین دارای ترکیبات تقویت کننده سیستم ایمنی بدن نیز هستند. روغن دارچین به طور خاص می‌تواند از عفونت‌های باکتریایی محافظت کند که می‌تواند از بروز بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، گلودرد و پنومونی (عفونت ریوی) جلوگیری کند.

با برخی از خواص دارچین آشنا شدید. این گیاه هم‌چنین می‌تواند علائم آلرژی را کاهش دهد، به بهداشت پوست کمک کند و به بهینه‌سازی بهداشت دهان و دندان کمک کند. امیدوارم از خواندن این مطلب لذت برده باشید. اگر نظری دارید خوشحال می‌شویم در بخش دیدگاه‌ها برای‌مان بنویسید.
 

نوشته های مشابه