آموزش کاشت و پرورش

کشت و کار هندوانه

پرورش هندوانه

پرورش هندوانه به فضای بزرگ، نور کامل خورشید، آب و مواد مغذی بسیاری احتیاج دارد. هندوانه نیز مانند همه گیاهان خانواده کدوییان خوش خوراک است. و چه کسی دوست ندارد خودش به طور طبیعی این میوه را پرورش دهد و مصرف کند؟ کاشت این میوه بسیار هم سخت نیست اما از آن‌جایی که این گیاه خواسته‌های خاص خودش را دارد پرورشش را به افراد تازه کار توصیه نمی‌کنیم. در ادامه این مطلب با چگونگی مراقبت و پرورش هندوانه  آشنا خواهید شد.

برای خرید و کاشت هندوانه براحتی می توانید بذر انواع هندوانه نظیر بذر هندوانه چارلستون ، بذر هندوانه کریمسون سوییت، بذر هندوانه شوگر بیبی، بذر هندوانه زرد  آناناسی و … در سایت ثبت سفارش نموده و این محصول را کشت نمایید.

پرورش هندوانه 

زمان و مکان کاشت

در مناطق گرم و خشک، فصل‌های خشک بهترین فصل رشد هندوانه هستند. هندوانه‌ها به خوبی از حرارت زیاد و رطوبت بر نمی‌آیند. همچنین بیماری‌های قارچی و حشرات نیز در فصل‌های مرطوب از محصول شما دور نخواهند شد.

اگر در آب و هوای خنک‌تری زندگی می‌کنید، تابستان زمان رشد هندوانه است. شما حداقل به سه ماه هوای گرم، آفتابی و قابل اعتماد برای کاشت هندوانه نیاز دارید. در این مدت حداکثر دمای روزانه شما باید در حدود 20-25 درجه سانتیگراد یا 70-80 درجه فارنهایت باشد. کمی گرم‌تر هم مشکلی ندارد. هندوانه‌ها را در آفتاب کامل پرورش دهید. شما همچنین به آب و مواد مغذی فراوان (خاک بسیار غنی) نیاز دارید.

چگونگی پرورش هندوانه

اگر در آب و هوای گرم زندگی می‌کنید، می‌توانید بذرها را به طور مستقیم در بیرون از خانه بکارید ، اما صبر کنید تا دمای خاک  به حداقل 70 درجه فارنهایت برسد تا از جوانه زنی ضعیف جلوگیری شود. تاک‌های هندوانه بسیار ضعیف هستند و تا زمانی که تمام خطر سرما از بین نرفته، نباید در خارج از منزل کاشته شود. اگر در منطقه خنک‌تر هستید، حدود یک ماه قبل از پیوند، بذرها را در داخل خانه بکارید.

قبل از کاشت هندوانه خاک را با کود دام ، جلبک دریایی و یا کمپوست اصلاح کنید. هندوانه‌ها، چرنده‌های بسیار قوی‌ای هستند. هندوانه pH خاک را بین 6 تا 6.8 ترجیح می‌دهد. هندوانه‌ها عاشق خاک لومی و خوب زهکشی شده هستند. اگر هندوانه را در ردیف‌ها کشت می‌کنید فاصله ۶ فوت را بین هر کدام رعایت کنید.

مراقبت از هندوانه 

مالچ پلاستیک سیاه چندین هدف را در بر می‌گیرد: باعث گرم شدن خاک، مانع رشد علف‌های هرز و تمیز نگه داشتن میوه‌ها می‌شود. آبیاری بسیار مهم است (از زمان کاشت تا شروع به شکل گیری میوه). در حالی که گیاهان هندوانه در حال رشد، شکوفه و میوه هستند، در هفته به 1 تا 2 اینچ آب نیاز دارند. از آبیاری هندوانه از بالای سر و خیس کردن برگ‌ها خودداری کنید. خاک را مرطوب نگه دارید، اما غرق در آب نکنید. توجه داشته باشید که کاشت هندوانه در هوای گرم، شیرین‌ترین میوه را می‌دهد.

اگر قصد دارید از کود استفاده کنید توجه داشته باشید که مقدار نیتروژن بیشتری نسبت به پتاسیم و فسفر داشته باشد. اما پس از شروع گلدهی، از کودهایی با نیتروژن کمتر استفاده کنید. همچنین می‌توانید از جلبک دریایی مایع استفاده کنید.

با چگونگی کاشت هندوانه آشنا شدید. امیدوارم از خواندن این مطلب لذت برده باشید. توجه داشته باشید که شکوفه‌ها برای میوه دادن به گرده افشانی نیاز دارند، بنابراین با زنبورها مهربان باشید! اگر نظری دارید خوشحال می‌شویم در بخش دیدگاه‌ها برای‌مان بنویسید.

نوشته های مشابه