آموزش کاشت و پرورش

پرورش بذر خیار چنبر(Armenian Cucumber)

نوعی خیار که از خانواده کدوها می باشد. طعم این خیار خاص تقریبا بین خیار و کدو می باشد. بذر خیار چنبر پس از کاشت میوه هایی با پوسته ای خشن به بار می اورد. این خیار های دارای پوستی به رنگ روشن و مارپیچ می باشند. می توانید به راحتی بذر خیار چنبر را در منزل کشت نمایید. گیاه خیار چنبر یک ساله می باشد. خیار های بزرگی که شبیه به کاکتوس های ماری هستند. 

گل های این خیار به رنگ زرد هستند. این خیار پس از کشت، ۸۹ روز زمان می برد تا به بار بنشیند. هر چقدر بذر خیار چنبر(Armenian Cucumber) بیشتر رشد کند، بلند تر می شود. علاوه بر آن تعداد دانه های خیار در آن افزایش یافته و ترد بودن خود را از دست خواهد داد.

کاشت بذر خیار چنبر 

مکان کاشت 

خیار چنبر را می توانیم در هر مکانی کشت نماییم. این گیاه به دلیل طولانی بودن بوته هایش مناسب کاشت در گلدان نمی باشد. اما اگر گلدان های بزرگی را استفاده نماییم، می توانیم بذر خیار چنبر را در منزل نیز کشت نماییم. اما بهترین مکان برای کاشت این بذر زمین های کشاورزی و گلخانه ها می باشند. 

دما 

بذر خیار چنبر بسیار به سرما حساس است. از این رو باید در محیط هایی که دارای آب و هوای گرمی می باشند، پرورش داده شود. دمای مناسب در طول روز برای این گیاه بین ۲۰ تا ۲۴ باید باشد. اما در کل دمای مناسب برای رشد خیار چنبر بین ۱۷ تا ۲۰ درجه است.

خاک 

معمولا مناسب ترین نوع خاک برای کاشت بذر خیار چنبر، خاک های نرم و سبک هستند. این بذر را به هیچ عنوان نباید در خاک های شور کاشت چون به این خاک ها حساس هستند. خاک های لومی حاصلخیز برای رشد خیار مناسب است.

کود 

اصولا برای رشد هر گیاهی استفاده از کودهای حیوانی مناسب است. برای پرورش بذر خیار چنبر نیز می توانیم استفاده از کودهای گرانولی را توصیه نماییم. این گیاه به کود زیادی نیاز دارد. پس فراموش نکنید هر دو هفته یک بار کود مناسب را به خیار چنبر برسانید.

مراقبت از گیاه خیار چنبر

این گیاه به نور زیادی نیاز دارد اما نباید بیش از اندازه به آن آب داده شود. آبیاری بذر خیار چنبر هر ۷ روز یا ۵ روز مناسب است. از طرفی ساقه های این گیاه بسیار حساس هستند و باید مراقب شکستگی آنها باشید.

آفات و بیماری ها 

معمولا بذر خیار چنبر دچار آفات و بیماری های بسیاری می گردد. بیماری هایی همچون حشره سن کدو، حلزون و لیسه، شته، پژ مردگی های باکتریایی، سفیدک پودری و.. . برای پیشگیری ازاین بیماری ها باید هر ساله در محیط های مختلفی اقدام به کشت بذر خیار چنبر نمایید.

کاربرد ها

خیار چنبر از دسته میوه های خوشمزه و خوش عطر است. این خیار دارای خواص بیشماری می باشد. از این رو می توان آن را به صورت خام یا در سالاد مصرف نمود. با استفاده از خیار چنبر می توان به کاهش چربی، نقرس، دفع سنگ کلیه  و مثانه و… کمک شایانی نمود.

بذر خیار چنبر

1 دیدگاه در “پرورش بذر خیار چنبر(Armenian Cucumber)

  1. ayat.toghraei گفت:

    با سلام من میخواستم بذرش رو سفارش بدم. موجودی ندارین

نظرات بسته شده است.