پاپایا می تواند یک میان وعده با طراوت در یک روز گرم یا یک خوراکی شیرین بعد از غذا باشد. اما زمانی که باردار هستید، باید مراقب پاپایاهایی باشید که برای خوردن انتخاب می کنید. مصرف پاپایا در بارداری بی خطر است اما فقط زمانی که کاملا رسیده باشد. از خوردن پاپایای نیمه رسیده یا سبز باید اجتناب شود.
آیا خوردن پاپایا در بارداری مضر است؟
رژیم غذایی و تغذیه برای زنان باردار مهم است. در طول دوران بارداری، به زنان توصیه هایی در مورد غذای مصرفی در دوران بارداری و غذاهایی که باید از آنها پرهیز شود، داده می شود.
پاپایای رسیده منبع خوبی از ویتامین C است که یک ماده مغذی مهم در دوران بارداری است. یک پاپایای کوچک می تواند به طور متوسط حدود 95 میلی گرم ویتامین C را تامین کند که بیش از مقدار توصیه شده روزانه 85 میلی گرم برای افراد باردار است. . پاپایا همچنین حاوی فیبر است که به جلوگیری یا تسکین یبوست بارداری کمک می کند.
با این حال، پاپایای نارس حاوی لاتکس است که حاوی آنزیم پاپائین است. این آنزیم در بارداری خطرناک است، زیرا می تواند منجر به انقباضات اولیه رحم شود و می تواند غشاهای حمایت کننده جنین را ضعیف کند.
کارشناسان می گویند که اطلاعات محدودی برای حمایت از این سخن وجود دارد که خوردن پاپایای نارس می تواند منجر به سقط جنین شود. اما مطالعهای که روی موشهای باردار انجام شد نشان داد که مصرف پاپایای نارس باعث انقباضات زودهنگام میشود که نشان میدهد تحقیقات بیشتری لازم است.
نکته: پاپایا به عنوان یکی از میوه هایی با طبع گرم شناخته می شود که اعتقاد بر این است که گرمی بیش از حد بدن را القا می کند و باید در دوران بارداری از بین برود. بنابراین در مصرف پاپایا در بارداری زیاده روی نکنید.
فواید مصرف برگ پاپایا را در مقالات فردین کشت بخوانید.
آیا خوردن پاپایا در دوران بارداری برای جنین بی خطر است؟
در حالی که هیچ تحقیقی برای نشان دادن تأثیرات دقیق پاپایا بر رشد جنین انسان وجود ندارد، بسیاری از کارشناسان همچنان از افراد باردار میخواهند که احتیاط کنند و از مصرف پاپایا نارس در دوران بارداری اجتناب کنند. مصرف پاپایا در بارداری منعی ندارد به شرطی که میوه کاملا رسیده باشد.
فواید مصرف پاپایا در بارداری
زنان بارداری که مایل به مصرف پاپایا در بارداری هستند، می توانند با انتخاب میوه های رسیده و سالم از فواید آن بهره مند شوند. مهمترین فواید مصرف پاپایا در بارداری عبارتند از:
پاپایا سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی است که به تقویت ایمنی مادر و جنین و جلوگیری از عفونت کمک می کند.
پاپایا برای کمک به زنان در مقابله با حالت تهوع مفید است.
پاپایا به عنوان یک محرک در تولید شیر در مادران است. اگر مادری شیر کافی تولید نمی کند و مایل است به کودک خود شیر دهد، مصرف روزانه یک وعده پاپایا توصیه می شود.
شما عزیزان می توانید بذر انواع درخت میوه از جمله پاپایا را با کلیک روی لینک در فردین کشت مشاهده و نسبت به خرید اقدام کنید.
بیشتر مادران از یبوست و سوزش سر دل در نتیجه بارداری شکایت دارند. پاپایا برای یبوست مفید است و می تواند مادران مبتلا به این بیماری را تسکین دهد. همچنین به هضم غذا کمک می کند.
پاپایا سرشار از پتاسیم، بتاکاروتن و ویتامین های A، B و C است. همه اینها به رشد و تکامل کلی عصبی جنین کمک می کند.
اگر مادر در دوران بارداری خود به بیماری ویروسی مبتلا شود، مصرف پاپایا می تواند به بازگرداندن تعداد پلاکت ها به محدوده طبیعی کمک کند.
میوه های ایمن برای بارداری جایگزین پاپایا
اگرچه مصرف پاپایا در بارداری بی خطر است. اما برخی از خانم ها محتاط هستند و از خوردن پاپایا در بارداری خودداری می کنند. به جای پاپایا می توانید از سایر میوه های پرخاصیت و مقوی مانند انگور، خربزه، پرتقال و سیب استفاده کنید.
چیزهایی که باید به خاطر بسپارید!
اگر قصد خوردن پاپایا در بارداری دارید، چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
از مصرف پاپایای نارس به خصوص در سه ماهه اول بارداری خودداری کنید.
پاپایاهایی را که دارای لکه های قهوه ای یا سبز هستند، لکه دار هستند یا کپک روی آن ها رشد می کند، مصرف نکنید.
دانه های پاپایا را مصرف نکنید. فقط گوشت پاپایا را بعد از برداشتن دانه ها و قسمت های مجاور آن مصرف کنید.
پوست پاپایا را مصرف نکنید.
اگر میوه لاتکس (مایع چسبنده سفید رنگ) تراوش می کند، آن را مصرف نکنید.